Før din virksomhed ind i fremtiden

Normal
0

21

false
false
false

DA
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Tabel – Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:6.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:12.0pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Times New Roman”,serif;
mso-hansi-font-family:”Times New Roman”;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;
mso-ansi-language:EN-US;
mso-fareast-language:EN-US;}

At være virksomhedsejer i den digitale tidsalder byder på mange nye udfordringer, såvel som muligheder, som man ikke tidligere har skulle taget højde for. Meget af det der før i tiden foregik gennem fysiske interaktioner mellem virksomheder og kunder, er rykket ud af kontorerne og ind i den digitale sfære.
 Det nye status quo kan være svær at navigere i. Hvis man har været vant til igennem årtier at drive sin virksomhed på en bestemt måde, kan det være svært at vide, hvor man skal starte med den digitale omstilling. Derfor kommer her en række tips til, hvad du kan gøre for at gøre din virksomhed mere konkurrencedygtig i den digitale verden.

Opbyg en online tilstedeværelse 

Noget af det vigtigste for at gøre din virksomheds produkt synligt for potentielle kunder er at have en høj tilgængelighed på internettet. Søgemaskinernes resultater dikteres af algoritmer, hvis systemer kan være svære at gennemskue, hvis man ikke er så velbevandret i den tekniske verden. 
 Det er en række muligheder for at optimere din virksomheds hjemmeside plads i rækken af sider, som søgemaskinen spytter ud. Det er et fænomen, som kaldes søgemaskineoptimering (forkortet SEO efter det engelske navn, search engine optimization).
 Det er en forholdsvis teknisk proces at optimere hjemmesidens plads i rækken, og netop derfor søger mange virksomheder hjælp udefra hos forskellige webbureauer, som har folk ansat med speciale i blandt andet SEO og linkbuilding.

Find det rette bureau

Som virksomhedsejer, er det vigtigt du går efter det bureau der passer bedst til din virksomheds behov. Hvis det netop er den online tilstedeværelse, du gerne vil have forbedret, kan du med fordel kontakte et webbureau med netop dette speciale. 
 Der findes nemlig mange forskellige bureauer, der hver især har forskellige kompetencer. 
 Det er som tommelfingerregel ikke kun i erhvervsverdenen, men generelt i livet, at omgive sig med folk, der er klogere end en selv; eller i hvert fald har kompetencer, der adskiller sig fra ens egne. På den måde kan man i større grad få kastet lys på sine blinde vinkler og på den måde forbedre sin virksomheds potentiale. 
 sidder man for eksempel fast i en gammeldags markedsføringsstrategi kan en enkelt konsultation med en person med
digitalt tække, åbne din virksomhed op for et indtil da fuldstændigt uudforsket marked.

 

Written by