Har Living&more lavet Danmarks flotteste lænestol?

Jeg stødte for nyligt på en lænestol – faktisk flere lænestole – som er blevet produceret og designet af møbel-brandet Living&more. Jeg blev mere eller mindre blæst bagover på grund af mange ting, som jeg vil prøve at gennemgå i denne artikel. Jeg kan lige starte med at præsentere stolen, som er helt igennem fantastisk og utvivlsomt noget af det smukkeste møbel jeg nogensinde har set. Det er en lænestol, som jeg har ikke mindre end 4 af i mit hjem og som jeg er sikker på også er placeret i mange andre danske hjem.

Lænestolen fra Living&more hedder Teddy og er en slags plysbeklædt klassisk lænestol, som bare tikker alle krav af til design, materiale, farve, udformning og behagelighed når man sidder i den. Du kan se Teddy lænestolen her.

Jeg vil prøve at gennemgå de forskellige emner, hvorefter jeg er overbevist om at du også vil synes at det er en helt igennem fantastisk stol.

Lænestolens design

Lænestolens design er nærmest som bølgerne blå, der bevæger jeg friktionsløst gennem luften og henover jorden. Alle hjørner, kanter og former er smeltet sammen, der er ingen synlige syninger og ikke umiddelbart noget som fortæller øjet hvor stolen starter og hvor den slutter. Benene er lavet i FSC-certificeret egetræ og er blevet lakeret mildt, således at man stadig kan se de flotte strukturer i træet. Det hele er smukt sat sammen og harmonerer på alle led og kanter.

Jeg har købt 2 hvide teddy lænestole, 1 brun teddy lænestol og 1 beige teddy lænestol, som alle står i en smuk harmoni i min stue. Der findes ikke noget bedre end når jeg får mine venner på besøg og vi kan slå os ned i de fire flotte stole.

Lænestolens materiale

Lænestolen er syet i det blødeste plysbetræk, som gør at mennesker såvel som dyr bliver suget ned i betrækket og kan sidde og slappe af i timevis. Man sidder både blødt og varmt på lænestolen. Jeg vil på mange måder sige, at det er en lænestol som gør sig ekstra godt i de lidt mere kolde efterårs- og vintermåneder, hvor temperaturen falder og man i større stil får lavet varm kakao, hiver tæppet op omkring sig og læser bøger.

Teddy lænestolen fra Living&more er nærmest drømmesengenes svar på en lænestol.

Lænestolens farver

Teddy lænestolen kan fås i flere forskellige farver, hvilket gør at den er nem at passe ind i sit hjem uanset hvordan man har indrettet det. Materialerne harmonerer desuden rigtig meget med naturen, hvor man vil forvente at får er farvet i enten hvid, brun eller beige. Det er Teddy stolen også og derfor føler man næsten, at man er på bondegårdsbesøg. Jeg fik nævnt tidligere, at jeg har kombineret en brun, en beige og to hvide lænestole hvilke bare står så flot i min stue. Det er min lille flok af får, som jeg har inviteret indenfor. 

Lænestolens udformning

Designeren har været super snedig i sin udformning af Teddy lænestolen, som kan smelte ind i ethvert hjem og enhver indretning. Dertil har han faktisk også designet en puf eller skammel, som på fantastisk vis også matcher stolen. Det har samme egetræsfundament og et matchende betræk på toppen. Skamlen kan både bruges til at slå benene op på når man sidder i sin Teddy stol, men den kan også bruges på egen hånd, hvis man har ekstra gæster og brug for nogle flere siddepladser. Jeg synes simpelthen at det hele er så fantastisk.

Written by