Giv din konto en lille pause eller skub et par betalinger når det hele strammer!

Trænger du til lidt pusterum eller har du bare en måned hvor udgifterne regner ned over dig ?

Ja så er det på tide at få en smartere konto, en der kan hjælpe dig med at flytte udgifterne lidt. Det kan være taget blæser af i en storm, det kan være dine nye sommerdæk er flade. Uanset hvad der dukker op, så kan det betyde at kontoen er tom. En tom konto er aldrig hensigtsmæssig. Der skal trods alt mad på bordet. Derfor kan du få en konto, hvor du kan rykke dine betalinger. I teorien er det lidt samme som en kasse kredit. Den her er dog noget du kan have i baghånden. Det gode ved en fra feks viabill er at den kun koster når du bruger den. Så længe den blot ligger stille koster den dig ikke en krone. 

Den omtalte er hovedsagelig indrettet til online køb, findes dog også som kreditkort. Det betyder at du kan købe alt online på afbetaling. Varekøb i alle butikker kan dermed samles under en hat og afbetales sammen. Det betyder du kan købe alle varer på afbetaling. Det er tøj, sko, værktøj, elektronik, sexet lingeri, mad, hårde hvidevarer ja endda sexlegetøj

Hvordan skal du så gøre når du skal handle ?

Først og fremmest skal du gøre som du plejer. Der ændrer sig nemlig ikke det store. Slet ikke hvis du har fået et kort med din konto. Det du skal når du har smidt varerne i kurven og er gået til kassen, er at vælge en anden betalingsmåde. 

Når købet er gennemført trækkes beløbet ikke på din konto. Det samles nu på den nye konto. Her kan det hele betales fælles af. Du angiver blot hvor mange måneder det skal betales over og så trækkes det i små bidder. Det er dejlig nemt og giver dig den nødvendige luft i økonomien.

Written by